Borotvált pénisz. borotvált pénisz szextörténetek, erotikus történetek

borotvált pénisz

milyen italok indukálják a merevedést

Szerző: Fenyõ Bori Egy svájci felmérés és az abból készült tanulmány összefoglalta mindazt, ami örök kérdés: milyen is az ideális pénisz. Az orvosok összesen nőt kértek meg, hogy foglalják össze véleményüket.

miért csökkenhet a pénisz mérete

A nőket különböző korosztályból válogatták tól 45 éves korig. Egy kérdőívet kellett kitölteniük, melyben a résztvevők fontosság szerint osztályozták az egyes jellemzőket, ennek végeredménye pedig alátámasztja, hogy tényleg nem a méret a lényeg.

Első helyen végzett a fontossági sorrendben a pénisz általános külső megjelenése, tehát borotvált pénisz összességében mennyire jóleső ránézni. Igaz, ez azért elég sok mindent takarhat egyénenként Második helyezett lett a szeméremszőrzet.

  • Intim szőrtelenítés. Már a férfiak is? - EgészségKalauz
  • Darázscsípés, méhcsípés: hagyja a kalciumot és az ecetes borogatást, nem segít Egy-két évtizeddel ezelőtt még teljesen természetesnek vettük, hogy a nemi szerv, az bizony szőrös.
  • Внешний, самый большой круг отведен знаниям, связанным с настоящим или недавним прошлым.
  • За процедурой следили оба пятилетних близнеца Ватанабэ, весьма заинтригованные происходящим.
  • Intim szőrtelenítés - igazi férfimunka - HáziPatika
  • Не понимаю, - проговорил Ричард, обращаясь к Наи.

Nem derül ki a felmérésből, hogy a megkérdezett nők inkább a természetes vagy inkább a csupasz idomokat kedvelik-e, de az biztos, hogy ez olyan tulajdonság, mely a kiszemelt nő ízléséhez könnyedén alakítható. Holtversenyben a harmadik helyet kapta a bőr és a pénisz kerülete.

új partnerrel nincs merevedés

Figyelem: a hossz még mindig nincsen sehol! A makk borotvált pénisz következik a fontossági sorrendben, így borotvált pénisz hossz csak ezt követően, a hatodik helyre érkezett be.

A herezacskók kinézete a szinte teljesen lényegtelen, utolsó előtti helyet nyerte meg, legkevésbé érdekes szempontnak pedig a húgycsőnyílás kinézete és elhelyezkedése bizonyult.

Egy év eleji kutatás szerint egyébként az átlagos hosszúság a férfi nemiszervek esetében 13,12 cm, bár ez a jelek szerint nem különösebben lényeges, legalábbis a nőknek.

ha a partner elveszítette az erekcióját

Kiderült ezen felül az is, hogy egy nyugalmi állapotban lévő, átlagos pénisz kerülete 9,3 cm, míg merev állapotban az átlagos kerület 11,66 cm-re nő.

Olvassa el is