Elektromos péniszgyűrű

elektromos péniszgyűrű

elektromos péniszgyűrű mekkora a péniszek hossza

Ha a használat során bőrirritációt észlel, hagyja abba a műveletet, ne használja közvetlenül a csontoknál lévő bőrfelületen, a teljesítményt fokozatosan növelje, tapasztalja ki a elektromos péniszgyűrű. Amennyiben a fenti óvintézkedéseket megteszi, akkor nagyszerű élményben lehet része a készülék használata során Önnek és partnerének.

elektromos péniszgyűrű pénisz mérete nagy

A szetthez több vezérlőegységet találhat áruházunkban, melyek közül csak a Rimba gyártmányokhoz tudja csatlakoztatni az eszközt, ha esetleg más gyártó termékéhez szeretné csatlakoztatni úgy adaptert kell az összekötéshez vásárolni, mely szintén megtalálható nálunk Rimba, Mystim, Orion.

A Rimba a bondage eszközök szakértője. Az ben alapított holland vállalkozás az egyik legrégebbi szereplője a piacnak.

elektromos péniszgyűrű pénisz kicsi és nagy

Elsősorban bőrből készült bondage és sm készletek gyártásával, forgalmazásával kezdték tevékenységüket. Mára több ezer termékből álló termékpalettával igyekeznek kiszolgálni a témában elmerülni kívánó vásárlókat.

elektromos péniszgyűrű pénisz gyöngy

Termékeikre a kiváló minőség, és kidolgozottság jellemző. Külön termékvonalat képez választékukban az elektro stimulációhoz köthető termékek széles skálája, melyek között számos jeladó doboz, és az azokhoz kapcsolható kiegészítők végtelen sora található meg.

elektromos péniszgyűrű amikor az erekció azonnal véget ér

Hasonló termékek.

Olvassa el is