Nyelő pénisz

A 8 legvadítóbb orális technika, kizárólag nőknek! (18+) - Nő és férfi | Femina
Ты поступил Движущийся тротуар остановился, налево от него уходил широкий коридор.

Az orális szex napjainkban természetes szexuális együttlétnek számít. Feltehetően kevés azon pároknak a száma, akik még egyszer sem próbálták.

Ellenőrizetlen merevedésem van

Cikkünkben pár trükkre és technikára lelhetsz, melyek alkalmazásával partnered még nagyobb extázist élhet át együttlétetek során. Szabályok Az első és legfontosabb szabály, hogy csak akkor szabad partnered orális kielégítését elkezdeni, ha semmiféle undor vagy ellenérzés nincs benned a szexuális érintkezés ilyen formájával szemben.

Elég ijesztőnek tűnik, de az orális szex eme változata nem jelent halálos veszélyt rád nézve.

Az is lényeges, hogy amennyiben irtózol attól, hogy partneredet a száddal izgasd, úgy te sem várhatod el a párodtól, hogy orálisan kényeztessen, vagy kielégítsen téged. A szexuális érintkezés minden szintje a feltétel nélküli adok-kapok elven alapul. Nem elhanyagolható kérdés az intimitás eme formája esetében a higiénia sem.

hogyan lehet megszabadulni az éjszakai merevedéstől

Teljesen természetes, hogy egyetlen nőnek sincs kedve egy olyan péniszt izgatni szájjal, aminek kellemetlen szaga vagy taszító íze van. A szexuális izgalomból adódó szagok miatt nem kell aggódnod, hiszen azok adott esetben izgatóak is lehetnek.

Mindemellett ne felejtsd el, hogy a férfiak az nyelő pénisz szexet értékelik a legjobban.

kézi stimuláció az erekció érdekében

Technikák Ismerj meg pár technikát, amivel párodat vadító örömökben részesítheted! Képzeld el, hogy kedvesed pénisze egy nagy adag fagyi, amit kényed-kedved szerint nyalogathatsz — igen egyszerű technika, de hatásos, főleg kezdőknek. Nincs más dolgod, csak egyik kezeddel megfogni a pénisz tövét, és nyalogatni, mint a jégkrémet, fel és le, vagy körbe.

Cserélgesd az oldalát rendszeresen, és néha szívogasd, de csak óvatosan! Felláció A felláció a leggyakrabban használt orális technika. Vedd a szádba a péniszt, nyelő pénisz kezeddel öleld körbe az alját, és mozgasd fel-le a fejed. Közben a száddal fejts ki szívó hatást, és a kezedet is mozgasd fel-le.

Tanulj meg franciázni 2. Ezt a technikát angol nyelvterületen a "deepthroat" mély torok névvel illetik, és az egyszerűség kedvéért én is így fogok rá hivatkozni.

Így azt az illúziót kelted, hogy a pénisz a hüvelyben van. Ne feledkezz meg a golyókról sem: nyalogasd és simogasd őket. Pillangószárny Azon nyelő pénisz ajánljuk, akiknek elég erős és kitartó nyelve van, és tudják tartani a tempót. Nyelveddel - akár a pillangó a szárnyával - cikázz a pénisz alja mentén.

Latest Reviews

Közben a kezeddel simogasd a partnered, hiszen egyéb erogén zónák is vannak a testén. Dugó Miközben a szádba veszed a férfiasságát, mozgasd jobbra-balra a fejedet. A nyelvedet közben folyamatosan mozgasd a pénisz körül.

a nőknél az erekció hiányának okai

Visszafelé is tedd ugyanezt, majd, ha kivetted a szádból, alkalmazd nyelő pénisz fagyinyalogatást. Hatvankilenc Népszerű technika, hiszen mindkét fél egyszerre részesül orális örömökben.

Category List

Lényege, hogy az arcotok a másik nemi szervénél van, így egy est formáztok. Többféleképp kivitelezhető, de a legegyszerűbb, ha nyelő pénisz vagy felül. Popsi-örömök Sok nő szereti, nyelő pénisz partnere a fenekét is izgatja, ám sok férfi is szeretné, ha nem is tud még róla.

Ez az a technika, aminek a kipróbálása előtt mindenképpen beszélnetek kell, hiszen nem mindenki vágyik rá.

Mélytorok-királynők és kardnyelők: A tövig kényeztetés művészete (18+)

Ha nincsen nyelő pénisz ellenérzés, akkor rajta. Nagyon hatásos módszer, amikor orális szex közben szabad kezeddel erősebb nyomást alkalmazol a végbélnyílás környékén, akár a behatolás erejéig is: így elérheted partnered prosztatáját is, amely nyomás esetén olyan erős izgalmi állapotot képes kiváltani a férfiaknál, amit semmihez sem tudnak hasonlítani.

Mély torok Tapasztalt és összeszokott pároknak ajánljuk, mert nagyfokú bizalom kell hozzá.

Beszélni a szexről 2. rész - #nemiszervek

A technika lényege, hogy az egész péniszt beengeded a szájba, illetve a garatba és a torokba, de ezt a technikát alaposan tanulni kell. A száj és a torok képezzen egy alagutat, majd lazítsd el a nyelőizmokat, és engedd magadba, addig, nyelő pénisz nem kényelmetlen.

Erotikus történet

Nem biztos, hogy megúszod öklendezés nélkül, és nem kell erőltetni, hiszen a fenti technikákkal is a mennyországba repítheted partneredet. Egyéb apró trükkök Fokozhatod a hatást néhány apró, de hatásos trükkel.

Moss fogat erősen mentolos fogkrémmel, vagy szopogass mentolos cukorkát, és úgy vedd be a szádba a péniszt.

Olvassa el is