Optimális péniszméret, Címke: nők

optimális péniszméret
A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mindannyian olvastunk már szellemesnek tűnő cikkeket arról, mekkora, és milyen legyen az urak férfiassága, optimális péniszméret a nők igazán kedvelni tudnak. Egyeseket talán meglephet, hogy a vizsgálat eredményeként kiderült, a kívánatos pénisz-méret "enyhén az átlagos feletti".

optimális péniszméret

Mekkora az ideális? A kutatók szerint a válaszadás jelentős mértékben függött attól, milyen párkapcsolatban él az illető nő.

optimális péniszméret

A férfiak általában attól félnek, hogy hímvesszőjük kisebb, vagy kinevetik őket egy szexuális aktus közben, ám a tanulmány szerint ez a nők számára nem a szex legfontosabb eleme. A petyhüdt és a kisebb péniszeket illetően sok esetben csak önmérésekre lehet hagyatkozni, mekkora lehet a merev hímtag mérete.

optimális péniszméret

Kevés klinikai vizsgálat folyt ebben a témakörben. Ez arra is utal, hogy sok népnél még mindig tabuk övezik a férfi szexualitást, még akkor is ha orvosi vizsgálat tárgya lenne.

 1. Offlineshop Optimális péniszméret a lányok számára.
 2. Prosztatagyulladás esetén problémák merülhetnek fel az erekcióval
 3. Az erekció eltűnik, amikor rájön
 4. Mekkora egy átlagos pénisz vastagsága?
 5. Kiderült, milyen a tökéletes pénisz - EgészségKalauz
 6. Befolyásolja-e a fimózis az erekciót

Optimális péniszméret vetettek be optimális péniszméret kutatók A kutatók modellek segítségével próbálták meg felkutatni, milyen lenne a nők számára ideálisnak tekinthető merev péniszméret és alak. A modelleket 75 nőnek mutatták meg, azzal a kéréssel, hogy válasszák ki számukra, melyik lenne az optimális méret 1. A válogatást követően a vizsgálatban részt vevő nőkkel kérdőíveket is kitöltettek.

 • Kiderült, mekkora az ideális péniszméret a nők szerint gyogyenergia.
 • Milyenek az optimális péniszméretek, Kiwi erekcióhoz
 • Lányok! Nektek mi az ideális pénisz méret? Optimális péniszméret a lányok számára
 • Optimális péniszméret, Ez a tökéletes péniszméret a nők szerint (18+)
 • Kiderült, mekkora az ideális péniszméret a nők szerint | maszofalrafel.hu
 • Mi az optimális péniszméret a nők számára Milyen a tökéletes pasi?
 • Átlagos pénisz méret - PHALLOSAN forte Optimális péniszméret a férfiak számára

A kérdések között szerepelt a péniszméret, a nők szexuális "előtörténete", jelenlegi szexuális élete, mi a pénisz betegsége, nedvesedési hajlama, az aktus közben érzett fájdalom stb.

Ezután egy tíz perces számítógépes tesztet végeztek, felidézték a korábban optimálisnak tartott hímvessző adatait.

Az eredmények szerint a nők leginkább a pénisz körfogatra emlékeztek, csak az érdekesség kedvéért néhány adat: hosszú távú kapcsolat esetén a hosszot illetően az ideális méret 16 cm, a körfogat 12,2 cm. Egy éjszakás kalandnál kicsivel több: 16,3 cm és 12,7 cm.

Milyen a tökéletes pasi? Legyen nagy a... pénisz eszközét

Mégis a méret a lényeg? Akár hosszú távú, akár egyszeri partner esetében. Talán a különbség — és számunkra újdonság — abból fakad, hogy a rövid távú kapcsolatok esetén jobban kedvelik a kissé nagyobb méretet, feltehetően az újdonság varázsa, és a szexuális kielégülés fokozottabb igénye miatt.

Hogyan néz ki egy pénisz? Milyen az ideális péniszméret? A méret a lényeg! Vagy mégsem?

Hosszú távú partnerkapcsolatban azonban a kisebb méret is megfelel, a nő számára ez komfortosabb, és itt számukra kevésbe fontos a férfiasság nagysága.

Olvassa el is