Pénisz építése

pénisz építése

pénisz építése

Szelepnyitó-gombos, nagynyomású csővel együtt kapható, ami minden itt kínált vákuum hengerhez tökéletesen illeszkedik. Rendkívül tartós, megbízható. Ezzel a szerkezettel egyedülállóan az olcsóbb változatokkal szemben ténylegesen megvalósíthatóak a menet közbeni finom leeresztések és finom viszzapumpálások, azaz pénisz építése vákuumterápia.

pénisz építése

Ár: A mellbimbót síkosítóval, vagy krémmel bekenjük, ráhelyezzük a hengert és a vákuumpumpa segítségével a levegõt kiszívjuk. Az alacsony nyomás által a mellbimbók a hengerbe tapadnak.

pénisz építése

Körülbelül perc múlva a mellbimbók jelentõsen nagyobbak, hosszabbak és érzékenyebbek lesznek, mint normál állapotban. Pumpálás után néhány óra múlva a bimbók lassan leapadnak.

Tartalomjegyzék

De ne feledjék: rendszeres pumpálással a mellbimbók tartósan megnagyobbodnak. A mellbimbók egyidejű és egyenletes pumpálásához ajánlatos a T-összekötõ.

pénisz építése

Mellékesen megjegyezve: a hengerek alkalmazhatók a csikló pumpálásához, megnagyobbításához is. A henger pénisz építése átmérő kb.

Csatlakoztatható hozzá két mellbimbóhenger vagy két péniszhenger. A T-összekötõ egy csatlakozóval és két dugóval van ellátva.

Ár: 4.

pénisz építése

Olvassa el is