Egészségügyi merevedés

egészségügyi merevedés

az erekció alternatív kezelése

A fogínygyulladás kezelése a merevedési zavaron is segíthet Szerző: MTI A fogínyük gyulladásával kezelt férfiak merevedési problémái is javultak a terápia hatására - állapították meg egy török tanulmányban.

Az Inonu Egyetem kutatói a Journal of Clinical Periodontology című szakfolyóiratban számolnak be eredményeikről. Tudomásunk szerint egészségügyi merevedés az egészségügyi merevedés olyan tanulmány, amely a merevedési zavarok súlyossága és a fogágybetegségek közti potenciális kapcsolatot elemzi - írják a szerzők tanulmányukban.

Potenciazavar tünetei és kezelése

Hirdetés A vizsgálatba pácienst vontak be, akik közepes vagy súlyos merevedési zavarról számoltak be, egyúttal krónikus fogínygyulladásuk is volt. A résztvevők egyik fele kapott kezelést fogínybetegségére, míg a másik fele nem.

Urotrin Gyógyszertárban - Urotrin Nőknek Vélemények - Urotrin Tabletta Szedése

Három hónap elteltével ellenőrizték a résztvevők egészségi állapotát, és úgy találták, hogy azoknál, akik fogínybetegségét kezelték, csökkent a merevedési zavarok súlyossága.

Tisztázatlan összefüggés A török kutatók arra nem adtak magyarázatot, hogy milyen összefüggés állhat fenn az ínybetegségek és a merevedési zavar között. A kapcsolatot magyarázó oki tényező lehet érbetegség, rossz általános egészségi állapot, az egészségügyi odafigyelés hiánya, háttérben meglévő diabétesz vagy magas vérnyomás, vagy éppen valamennyi ezek közül - idézte Andrew Kramert, a Marylandi Egyetem orvosi karának urológus professzorát szakértőként a LiveScience című egészségügyi merevedés portál.

mi segít erősíteni az erekciót

A szív- és érrendszeri kardiovaszkuláris megbetegedések a boldog együttlét örömét tehetik tönkre. Mindenki számára fontos információ, hogy a korán észlelt esetek 90 százalékában a probléma kezelhető, vagy a tünetek jelentős mértékben csökkenthetők.

az eltűnt merevedés okai

Olvassa el is