Hereméretű pénisz

A jóképű férfiaknak kisebbek a tökeik | Az online férfimagazin

Valószínűleg az állatvilágból örökölt, legősibb ösztönökhöz kapcsolódik a férfiak viszonya a férfiasságukhoz: az alfahímé a hatalom, és a jog a szaporodásra. Azt azonban, hogy a férfiasság az embereknél mikor redukálódott a pénisz méretére, nehéz megmondani.

hereméretű pénisz merevedési szerek

Egy sohasem látott természetfilm Őszintén! Láttak már önök a természetfilmeken olyan képsorokat, amikor két hím egyed úgy dönti el, hogy melyikük a domináns hím, hogy leülnek és elkezdik összemérni a micsodájukat? Na ugye.

hereméretű pénisz hogyan lehet 40 után növelni a libidót

Az emberi hímek, leegyszerűsítő elméjük miatt mégis méretfixáltak. Adrian Mole óta nyilvános: egy hereméretű pénisz akkor lép kamaszkorba, amikor először illeszt a testéhez vonalzót, mérőszalagot.

A jóképű férfiaknak kisebbek a tökeik player. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A férfi ugyanis nem anatómiakönyvekből tanulja meg a szexszel kapcsolatos törvényeket, és összefüggéseket, hanem a lehető legautentikusabb forrásból, ami a pornó. Márpedig ott 20 és 30 centi között van az átlag, és minél nagyobb, annál jobban boldogabb a partner. Annyira világos, és egyszerűen követhető ez a logika, hogy a józanész már tényleg csak bezavarni tudna.

hereméretű pénisz potencia gyógyszer

Úgyhogy maradnak a lopott pillantások a szomszédos piszoár előtt állóra, a szomszédokra az öltözőben, meg a szűk gatyákra a strandokon, aztán meg az összevetés fejben. Aztán kialakulhat testképzavar, depresszió és szélsőséges esetekben öngyilkosság is. Átfogó tanulmány az átlagról A tudomány nevében próbálunk most véget vetni ennek.

hereméretű pénisz hogyan emeljük fel az erekciós gyakorlatokat

Egy kutatócsoport nemrégiben egy minden eddiginél átfogóbb, hereméretű pénisz megbízhatóbb tanulmányt tett közzé az emberi péniszméretről, a BJU International című urológiai szakfolyóiratban. Ennek alapján a világ férfijainak 95,4 százaléka tartozik az átlagos hereméretű pénisz.

Nagyjából ugyanannyian, 2,3 százaléknyian tartoznak az abnormálisan kicsi, illetve szokatlanul nagy méretekkel rendelkezők ha az erekció leesik. A többiek mind az átlagméret közelében vannak, ami számokban: dobpergés… petyhüdt állapotban 9,16 cm hosszúság és 9,31 cm kerület, míg erektált állapotban 13,12 cm hosszúság, és 11,66 cm kerület.

hereméretű pénisz pénisz fórum

A kutatók leírják, hogy nem találtak összefüggést a méretbeli különbségek, és az alany származása között, ahogyan a pénisz és a lábfej mérete között sem. Némi korrelációt azonban ki tudtak mutatni a testmagasság, és az erektált állapotú hossz között. Hereméretű pénisz, hogy az adatokat nem az önkéntesek bemondásai alapján jegyezték fel: minden jelentkező nemi szervét profi egészségügyi személyzet mérte le.

hereméretű pénisz antidepresszánsok erekciója

A kutatók megjegyzik, hogy emiatt némileg torzulhat a végeredmény, ha feltételezzük, hogy egy ilyen vizsgálatra jobbára olyan férfiak jelentkeznek, akik magabiztosabbak a péniszméretüket illetően.

Olvassa el is