Női pénisz

női pénisz

égő fájdalom az erekció során

Még az aprócska pénisznél is van kellemetlenebb A férfi nemi szerv ideális mérete húsz centiméter. Ez derült ki egy több ezer nő részvételével zajlott kutatás eredményeiből, amiben azt vizsgálták, mekkora pénisz okozza a legnagyobb örömet szex közben a nőknek — írta a LADBible.

a pénisz alakja és típusai

Az online felmérést egy társkereső cég végezte. Egyebek mellett azt kérdezték a nőktől, hogy milyen méretű férfival szexeltek legutoljára, és azt, hogy volt-e orgazmusuk.

ha vannak ráncok a péniszen

Az eredmények szerint a legtöbben, 44 százalék, a 20 centiméteres péniszméretnél élveztek el, de jó eredményeket értek el a 22 centis 42 százalék péniszek is. A nagyságnak azonban van határa: a 27 centis nemi szervek már csak a nők 30 százalékának okoztak örömöt. Ami még mindig jobb szám, mint a női pénisz href="http://maszofalrafel.hu/pnisz-meghzsa.php">pénisz meghúzása százalék, akiknek a három centiméteres pénisz is elég volt női pénisz orgazmushoz.

mit kell használni a pénisz gerjesztésére

Női pénisz válaszokból azonban kiderült az is, hogy a méret számít ugyan, de nem minden. Ha valaki nem tudja jól használni adottságát akkor az semmit sem ér. Ahogy azt egy 38 éves brit nő elmondta: A méret sokat segít, de tudnod kell, hogyan kell használni.

amely hosszú ideig segít fenntartani az erekciót

Nagyon sok rosszul használt nagy farok van a világban.

Olvassa el is