Pénisz labrador

pénisz labrador

Van-e összefüggés a láb és pénisz labrador pénisz mérete között? Labrador pénisz mérete, Gyorsan összegyűltek a milliók a labrador életmentő szívműtétjére Röviden: nincs.

Please Subscribe - Breeding dogs - Artificial Insemination for Dogs - Labradors - Viral Videos

Egy es kutatásban férfi megkérdezésével már meghatározták az átlagos péniszméretet, ezek alapján: ernyedt állapotban 9,1, merev állapotban pedig 13,1 cm az átlagos pénisz hossza. Erre még ban tett kísérletet egy felmérés, aminek során 63 kanadai férfi adatait vetették össze a testmagasság, a lábméret és a pénisz hossza alapján.

pénisz labrador

Itt a kutatók az találták, hogy a nagyobb lábú férfiaknak a férfiasságuk is nagyobb volt, de egyrészt meg kellett állapítaniuk, hogy nem számottevő mértékben, másrészt kevés emberen végezték a felmérést, így az nem tekinthető bizonyító erejűnek a pénisz hossz és a lábméret közötti összefüggés bizonyítására. Tudományos bizonyíték tehát nincs.

  • Ezeket a Pénisz méreteket kedvelik a nők!
  • Labrador pénisz mérete - Gyorsan összegyűltek a milliók a labrador életmentő szívműtétjére - Blikk
  • Az erekciós gyógyszerek helyreállítása

Mérték a testmagasságot, az ujjak hosszát, a lábfej, az orr, a pénisz labrador és a fül méretét, sőt, a kopaszodás mértékét is. Egyetlen esetben találtak összefüggést: a merev pénisz hossza saját körméretével volt egyenesen arányos, ami azért elég egyértelműnek tűnik. Semmilyen más testrész méretével nem sikerült kapcsolatot felállítani.

pénisz labrador

A különböző kutatások eredményeinek összesítésével most a Business Insider tett pontot végre ennek a parázs tudományos vitának a végére. Megosztás Facebookon Hírlevél labrador pénisz mérete feliratkozom, mert az jó nekem Email cím.

pénisz labrador

Lásd még.

Olvassa el is