Törött péniszével. A pénisztörésről, más néven az „eltört pénisz szindróma”-ról

A 10 legszörnyűbb dolog, ami a péniszeddel történhet - Egészségtükömaszofalrafel.hu

Bizarr baleset után került kórházba egy tajvani férfi.

törött péniszével hogyan kell nyújtani az erekciót

A 62 éves Liao egy motelben szeretkezett egy nővel, partnere épp felül helyezkedett el, amikor csattanó hangot törött péniszével. A tajcshungi nyugdíjas nemi szerve két helyen is eltört.

törött péniszével növények pénisz

Itt kell közbevetni egy fontos szakmai megjegyzést: a pénisztörés kifejezés nem pontosan fedi azt, ami ilyenkor történik, hiszen nem maga a nemi szerv törik el, lévén, hogy abban nincsen csont. Amikor a hímvessző közösülés közben kicsúszik a hüvelyből, és utána egy akadályba jellemzően a partner szeméremcsontjának ütközik, és hangos reccsenéssel eltörik, akkor valójában a barlangos testeket körülvevő kötőszöveti tok törik el.

De visszatérve a tajvani nyugdíjasra: törött péniszével Feng-Yuan kórházban Kuo Chia-cheng urológus és csapata vette kezelésbe a szerencsétlenül járt péniszt.

törött péniszével mesterséges merevedés

A doktor elmondta: a férfi nemi szerve a dupla repedés után szaxofonalakú lett, és akkorára duzzadt, mint egy padlizsán. Az orvos elmondta: praxisában eddig csak olyan pénisztöréses esetekkel találkozott, amikor a szeretkezésnél a nő volt felül.

Kuo Chia-cheng azt tanácsolja, hogy ha valakivel hasonló baleset történik, jegelje a fájdalmas testrészt, és azonnal forduljon orvoshoz.

Konzervatív szépfiú hatalmas pénisszel

Olvassa el is